Kunstgras kopen voor je eigen gras-voetbalveldje

Deze blog gaat van een sinterklaaswens naar het ontwerpen en maken van een eigen voetbalveld. Ben je benieuwd wat voor verhaal het wordt, lees dan snel verder! Aan het eind van deze blog weet je in ieder geval waar je kunstgras kunt kopen, veel leesplezier!

Van een simpel sinterklaas-cadeau naar een voetbalveld

Mijn kinderen hebben maar een wens voor sinterklaas: ze willen hun eigen voetbalveldje. Nu hebben we genoeg ruimte om ons huis om een apart voetbalveldje te maken, maar dit kost wel erg veel werk! Bovendien hebben we dan voor eeuwig een voetbalveld in de tuin, en moeten we heel vaak de lijnen bijwerken. Aan de andere kant is het natuurlijk wel een heel erg leuk cadeau. Ook zorgt dit ervoor dat mijn kids lekker vaak buiten zijn. Dat is goed voor hun, en ook goed voor mijn rust 😉 Daarom heb ik besloten toch maar uit te zoeken of ik een voetbalveldje kan maken in onze achtertuin! Dan weet ik in ieder geval dat de sinterklaas van mijn kinderen niet meer stuk kan.

Waarom een veld van gras geen optie is

Na wat onderzoek doen hoe ik een voetbalveldje maak, realiseerde ik me opeens dat een voetbalveld van gras helemaal geen goed idee is. De grond in de tuin is van klei. Dit betekent dat water heel lang blijft staan. Met de hoeveelheden regen die we in Nederland hebben betekent dit dat het veld heel vaak onder water zal staan. Daarom moest ik een andere manier bedenken om het veldje toch te kunnen maken. Nu heb ik bedacht om een stuk te bedekken met tegels, en dan daar overheen kunstgras te leggen. Zo blijft er geen water op het veld liggen, maar kan dat er af stromen. Daarnaast is kunstgras ook heel prettig omdat je de lijnen die je moet maken altijd houdt. Het kost dus ontzettend weinig moeite om het voetbalveldje mooi te houden!

Kunstgras kopen bij vandelockant.nl om toch hun droom waar te maken

Dan blijft alleen nog de vraag over waar je dit gras kan kopen! Een stuk gras in onze tuin zaaien is geen optie. Daarom koop ik een stuk kunstgras online. Ook kun je online de precieze maten vaak doorgeven, waardoor het je heel veel werk scheelt. Het enige wat ik nog hoef te doen is zorgen dat ik op het tijdstip van bezorging thuis bent om de deur open te doen! Via vandelockant.nl koop je dus gras van een echte specialist, tegen een heel zacht prijsje. Een voordeel van deze gespecialiseerde website is dat ze al je vragen goed kunnen beantwoorden, bijvoorbeeld wat een goede afmeting is voor zo’n voetbalveldje! Ook is de hulp heel persoonlijk, ook al koop ik het online!

Geef een reactie

Terug naar boven