Een puincontainer voor uw afval

Wanneer produceren we afval?

Als bedrijf produceer je afval. Dit kan afval afkomstig uit de kantine zijn, zoals overgebleven eten en drinken, of dit kan een overschot aan papier en karton zijn. Een bedrijf bestelt wekelijks nieuwe producten en krijgt veel bestellingen binnen, dit zorgt voor kratjes, dozen, en verpakkingen.
Maar ook als particulier produceer je afval, denk aan een verhuizing of verbouwing. Zakken vol stof, vuil, gebroken spullen, oude planken en afval dat je weg doet. Dan is het niet handig om alle troep overal slingerend bij elkaar te houden, tot de vuilnisman komt. Nee, de oplossing is een puincontainer

De puincontainer.

Een puincontainer is een grote ijzeren container, die bij u op de stoep of parkeerplaats geplaatst kan worden. Je ziet ze vaker bij grotere verbouwingen; ze zijn er om al het vuilnis en puin in op te slaan. Ideaal, want zo kan ál je vuilnis en puin in één keer je huis uit, en als hij vol is kun je naar de leverancier bellen die hem binnen één dag ophalen. Een kind kan de was doen!
Je hebt meerdere soorten en maten puincontainers; je hebt groottes van 3m3 tot aan 10 m3, en voor verschillende soorten puin zijn er verschillende containers. Zo heb je een container voor huisraad en grofvuil (denk aan het leegruimen van een huis en daarbij oude meubels weg doen), een container voor bouw en sloopafval (denk aan het slopen van een gipsmuur) of een container voor bijvoorbeeld tuinafval (denk aan het bouwen of slopen van een schutting of schuurtje). Ook kun je kiezen voor open of gesloten puincontainers.

Huur een container.

Via de website van de leverancier is het erg eenvoudig een puincontainer te huren. Allereerst begin je met het invullen van je postcode. Daarna vraagt de site welke puincontainer je nodig denkt te hebben; er staan zelfs handige plaatjes bij iedere optie, zodat je weet wat het inhoudt. Voor het geval dat je twijfelt, kun je klikken op “wat valt hieronder?” zodat je kunt dubbelchecken of je nu houtafval, of tuinhoutafval moet aanklikken. Ook kun je aangeven of je particulier, of een zakelijke klant bent. Erna wordt gevraagd waar je voorkeur ligt qua grootte, de containers beginnen bij 3m3 en eindigen bij 10m3. Daarna kun je kiezen voor een open of gesloten puincontainer. Eronder staan direct de prijzen, zodat je kunt zien wat je betaalt voor welke container. Erg handig en gemakkelijk in de omgang! Je kunt na het bestellen en het vullen van de container gemakkelijk bellen naar de leverancier, die hem binnen één dag ophaalt.

Twijfel niet bij afval en puin, en huur voor uw gelegenheid nu de puincontainer.

Geef een reactie

Terug naar boven