Bosch boormachine maakt je werk makkelijker

Bij alle doe-het-zelvers, klussers en professionals is het algemeen bekend; Bosch is de nummer één als het komt op gereedschappen. Zo ook met de Bosch boormachine. Velen zien door alle aanbiedingen en gereedschappen niet meer wat ze precies nodig hebben. Alles is tegenwoordig multifunctioneel en draagt deftige namen. Ga daarom voor een bestaand, established merk zoals Bosch boormachine!

Van Bosch automotive naar Bosch boormachine?

In 1886 opende Robert Bosch een ‘werkplaats voor fijne mechaniek’ in Stuttgart, Duitsland. Bosch voerde alle fijnmechanische en elektrotechnische werkzaamheden uit die zijn kant opkwamen, zoals het installeren van telefooninstallaties en elektrische bellen. Toen hij werd gevraagd een magneetontsteking te maken voor een stationaire motor in lijn met een bestaand ontwerp, verbeterde hij dit en plaveide zo de weg naar productie van magnetische ontstekingen. Vanaf 1897 begon Bosch met het installeren van beter ontworpen magneetontstekingsapparaten in voertuigen en werd hij de enige leverancier van een echt betrouwbare ontsteking. In 2003 bereikte Bosch een nieuw hoogtepunt met zijn elektrische schroevendraaier, die wereldwijd het best verkochte gereedschap werd. Dit alles leidde natuurlijk naar de Bosch boormachine! (Bron: Bosch.nl)

Wat maakt de groene Bosch boormachine zo bijzonder?

Je hebt twee kleuren in Bosch boormachines, de Groene lijn Bosch boormachine en de blauwe lijn Bosch boormachine. De groene lijn Bosch boormachines zijn speciaal ontworpen voor doe-het-zelvers. De groene Bosch boor is geschikt voor kleine klusjes rondom het huis zoals planken ophangen en kasten in elkaar schroeven. Hij is multifunctioneel voor de kleine klusjes, zo heeft hij een lampje voor de decoupeerzaag, en deze Bosch boor komt met een uitgebreide accessoire set. Zo kun je door kleine onderdelen te verwisselen gebruik blijven maken van hetzelfde apparaat. De klus die je doet wordt hierdoor een stuk minder moeilijk.
Bosch boormachine

Waarvoor is de blauwe Bosch boormachine meer geschikt?

De blauwe Bosch boormachines zijn speciaal ontworpen voor professionals. De blauwe Bosch boormachines zijn ontworpen voor grootschalige verbouwingen, renovaties, en zijn duurzamer. Voor een langere verbouwing wil je natuurlijk dat het gereedschap kwalitatief mee gaat. Met de blauwe Bosch boor kun je bijvoorbeeld een gehele muur afbreken! Deze heeft geen extra accessoires nodig, omdat hij is ontworpen voor grote specifieke klussen. De professional die de blauwe Bosch boormachine aanschaft heeft waarschijnlijk alle accessoires in huis, en is gewoon op zoek naar een stevige, duurzame Bosch boor die langere tijd mee gaat en zijn werk goed blijft doen.
Welke klusser u ook bent, er is een Bosch boormachine is voor iedere vent! Bosch heeft nog veel meer moois in zijn assortiment zoals de Bosch accuboormachine en de Bosch multitool.

Geef een reactie

Terug naar boven