Kies nu voor Nubikk, de schoen van Nederlandse bodem

De Nubikk designers leven en ontwerpen volgens dezelfde regel; ‘relaxed, stylish and comfortable.’ Dit zie je terug in de nieuwe collectie. Nubikk is in 2012 opgericht door twee Nederlandse designers, en in korte tijd enorm gegroeid. Zowel in Nederland als België en Luxemburg is Nubikk razend populair, wat vooral door 1 aspect komt: deze schoenen zijn ontworpen met het oog op comfort, met een luxe uitstraling.

De look.

Nubikk ontwerpt schoenen voor mannen én vrouwen, met als signature look een witte sneaker, met witte rubberen zool. Dit gaat gepaard met een speciaal voor deze schoen ontworpen zacht voetbed, wat ervoor zorgt dat je urenlang comfortabel op deze sneakers kan staan, werken, en rennen.
De kracht van Nubikk zit ‘m in de details; let maar eens op de kleine studs, tekst of ritsjes op jouw favoriete model. Nu het merk nog maar zes jaar oud is, kan het goed mee doen met de trends van dit moment. De sneakers zijn gestroomlijnd, met een lichte plateauzool, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De sneakers zijn zowel als hoge variant, als lager te verkrijgen, en variëren van eenvoudig strak design naar panterprint en studs.

Collectie.

Naast de welbekende Nubikk sneakers, verkoopt deze lijn ook boots. We hebben vaker de bekende stoere zwarte boot gezien, maar Nubikk heeft ze met een twist. De boots zijn gemaakt van een sterk, zacht leer, dat ieder seizoen aankan, maar naast de standaard zwarte variant is er ook een witte soort, en zelfs een tijgerprint boot! Dit kom je niet vaak tegen. Ook deze stoere boots zijn in matte zwart verkrijgbaar, en met of zonder plateauzool. Dat is heel bijzonder, en het maakt de kans om deze boots te mixen en matchen met je outfit veel gemakkelijker.
Mannen kunnen kiezen uit aardetinten zoals bruin, zwart en grijs, en voor de printjesfanaat is er een toffe camouflage print sneaker.
Hoewel de collectie voornamelijk uit veterschoenen bestaat, is er een leren zwarte boot met gespen, wat een stoere uitstraling heeft. Deze zijn eenvoudig te combineren met zowel skinny jeans als een rokje, en daarnaast waterdicht. Wij raden zelf de klassieke, elegante sneaker aan, verkrijgbaar in zwart of wit. Dit omdat het ideaal te combineren is, naast een elegante uitstraling met een sneaker van kwaliteit.

Sportief, stoer, of schattig; Nubikk heeft het allemaal. Bekijk snel de collectie boots en sneakers en kies jouw favoriete schoen voor het seizoen.

Geef een reactie

Terug naar boven