Zomerse activiteiten voor in de kou

De maanden met de letter ´´r´´ zijn weer begonnen en dat betekent dat de tijd van zonnen voorbij is. Het wilt echter niet zeggen dat alle activiteiten die je doet tijdens de warmere periode een jaar op zich moeten laten wachten. Er zijn namelijk zoveel dingen die je prima ook in de herfst en de winter zou kunnen doen! Wij hebben een drietal zomerse activiteiten voor je op een rij gezet die je ook in de Hollandse winters kunt doen. Wie weet vergeet je bijna dat het geen zomer meer is.

Zitten op het terras

Het is absoluut iets wat we linken aan de warmere maanden. Iedereen geniet van heerlijke zomeravonden op het terras, maar het kan ook als het kouder is. Veel horecagelegenheden hebben buitenverwarming staan en vrijwel allemaal hebben ze overkappingen. Dat betekent dat je ook kunt genieten van een drankje (of drankjes) als het weer te wensen overlaat. Wel is het handig om je een beetje dik aan te kleden. ”Sweater weather” is niet voor niets een term die vaak wordt gebruikt. Vergeet ook niet je meest gezellige vriendinnen of je partner mee te nemen als je opzoek gaat naar terrassen dit seizoen. Net als in de zomer zijn de mensen waar je mee op stap gaat net zo belangrijk als je keuze voor het terras.

Barbecueën zonder zon

Oke, dit is vast iets dat je als onmogelijk beschouwt. Je bent daar ook zeker niet de enige in, want veel mensen zien de zomer (met name de hetere dagen) als het moment voor een barbecue. Met de ouderwetse barbecues is het ook zeker niet mogelijk om op een ander moment te barbecueën, maar met de Kamado BBQ kan dit dus wel. De afgesloten barbecues maken het mogelijk om van januari tot en met december te genieten van een heerlijke barbecue. Buiten koken kan ook heel gezellig zijn met een jas of heerlijk dekentje om je heen!

Naar het strand gaan

Het strand wordt door veel mensen meteen geassocieerd met zon, relaxen en zwemmen. In de zomer is het strand ook zeker de ideale plek om dit te doen. Toch is het strand in de winter niet geheel onfunctioneel. Als er een plek is waar je heerlijk tot rust kunt komen is dat zeker aan zee. Strandwandelingen zijn perfect om even tot jezelf te komen, dienen als romantisch uitje én je hond zal zich er ook zeker vermaken. Anders dan in de zomer zullen er niet op elke vierkante meter mensen liggen. Als je dit nog nooit hebt gedaan, mis je echt iets!

 

 

 

Geef een reactie

Terug naar boven